miercuri, 27 mai 2009

Lucky



Azi, 27 Mai 2009 este in sfarsit o zi speciala. Speciala pentru mine.
Dupa ce in urma cu mai bine de 2 saptamani un cretin cu permis de conducere auto, a omoarat-o pe Lady pe trecerea de pietoni in fata ochilor mei, dupa ce 2 saptamani am fost cu sufletul sangerand de durere si de dorul ei, astazi soarta a fost ingaduitoare cu mine si am primit inapoi unul dintre puii lui Lady.
V-o prezint pe Lucky, actuala mea catelusa, care cu siguranta nu o va putea inlocui pe Lady, dar va diminua din durerea ramasa in urma pierderii ei.
Celui care a ingrijit-o pana acum, de cand era ca aici , ii multumesc din toata inima pentru amabilitatea de a renunta la ea in favoarea mea.

2 comentarii:

  1. "Poti sa-ti dai seama de felul in care o tara isi trateaza oamenii, dupa cum isi trateaza animalele" (Gandhi)
    Cand am eutanasiat primul caine pe care l-am avut timp de 14 ani , un ciobanesc alsacian, m-a durut cumplit, dar cel mai bun remediu a fost un alt caine.Cand ajung acasa , oricare mi-ar fi starea de spirit ,cand imi apare in cadrul usii nebuna de bucurie ca ma vede uit de toate necazurile.Ma ia in "brate" ,da din coada ei ca un drapel si asteapta sa fie mangaiata.
    Cainii - spre deosebire de oameni - sunt loiali, devotati , iubitori, grijulii si credinciosi pana la moarte. Iti ofera atatea si nu iti cer nimic in schimb! Intr-adevar lasa par, mai fac mizerie, te trezesc din somn, trebuie sa iesi cu ei pe afara, indiferent de ora, fie ploaie fie arsita, dar este un pret atat de mic pentru o bucurie atat de mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Spre deosebire de oameni, cainele te iubeste fie ca esti frumos sau urat, sarac sau bogat, sanatos sau bolnav. Si iti ramane loial chiar si atunci cand oamenii te-ar pune la zid.

    RăspundețiȘtergere